0

Wij zorgen voor
beleving aan je muur

Wat we doen

City Shapes is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het snijden en graveren van houten (wand)decoraties. Met onze eigen geavanceerde lasersnijders maken we alles zelf, van ontwerp tot eindproduct.

Ons hoofdproduct zijn onze skylines. Gefabriceerd in onze eigen werkplaats. Nederlandse, Europese en wereldsteden als Rotterdam, Londen en New York. Unieke eyecatchers aan de muur.

Naast onze specialisatie op het gebied van skylines, maakt City Shapes ook gedetailleerde wereldkaarten. Met de verschillende afmetingen is het mogelijk om elke muur te bekleden met deze unieke wereldkaart.

City Shapes ondersteunt creatieve geesten met dienstverlening op maat. Van bedrijfslogo's tot eigen ontwerpen, bij City Shapes zorgen wij voor een mooi en betaalbaar eindproduct.

CityShapes team

Het Team

Twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn. En, oja.. ze zijn ook nog de zoons van een meubelmaker! Combineer dat met liefde voor design en reizen. En tada.. City Shapes is geboren. Vol trots maakt ons jonge, creatieve team de mooiste (wand)decoraties!

Lees meer

InstagramAfrekenen

is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen

Items

Totaal 0,00

Afrekenen