0

Het verhaal achter de City Shapes van Iris...

Het verhaal achter de City Shapes van Iris...

Ontmoet Iris, ze is 29 jaar en komt uit Hengelo. Sinds ze haar opleiding social work heeft afgerond is zij werkzaam als woonbegeleider binnen de gehandicaptenzorg. Ze doet graag leuke dingen met haar vriendin en heeft een passie voor reizen en maakt graag citytrips. Als klein meisje droomde ze al over een reis naar Rome en haar droom kwam uit!
Ben jij benieuwd naar het verhaal achter de City Shapes van Iris? Lees dan snel verder…

Zou je ons meer kunnen vertellen over jouw uitgebreide collectie?

Ik ben erg gefascineerd door het Colosseum. Sinds ik een klein meisje was droomde ik ervan om het Colosseum te bezoeken. Ik kwam eigenlijk per toeval hét icoon van het Colosseum tegen op de website van City Shapes. Dolblij was ik en ik heb hem dan ook meteen besteld! Sindsdien ben ik eigenlijk een beetje verslaafd aan de City Shapes. Mijn collectie telt nu 4 City Shapes en in de toekomst zou ik er graag nog meer aan toevoegen. Ik heb nu de skylines van de steden die ik heb bezocht (Rome en Praag). Laatst heb ik ook Athene aan de collectie toegevoegd, niet omdat ik daar al ben geweest maar omdat ik daar nog graag heen wil. Natuurlijk heb ik ook het Colosseum!

Neem ons mee naar het verhaal achter jouw City Shapes…

Ik heb gekozen voor deze City Shapes omdat ik graag de skylines verzamel van de hoofdsteden die ik in Europa heb bezocht. Zo heb ik een tastbare herinnering aan de steden. De City Shapes maken mij oprecht blij als ik naar ze kijk want ze zijn echt prachtig en doen mij daarnaast ook denken aan de mooie herinneringen die ik heb aan de prachtige steden die Europa heeft. 

Kun je ons vertellen wat je graag doet in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vriendinnen, wij hebben sinds 2 jaar een traditie om ieder jaar een citytrip te maken, we zijn al naar naar Rome en Edinburgh geweest en we willen graag nog meer mooie steden ontdekken. Daarnaast bestaan mijn hobby’s uit softballen, series kijken en ik houd erg van geschiedenis

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl zou ik omschrijven als industrieel en landelijk. Ik houd ervan om met mijn interieur bezig te zijn en verander ook regelmatig het interieur maar de stijl blijft vrijwel altijd hetzelfde. Mijn City Shapes zijn ook bijna allemaal zwart, op eentje na. Omdat het zwarte meer past bij de industriële look, vind ik zelf. 

Wat betekent thuis voor jou?

Ik vind het heel belangrijk om mijn huis ook mijn thuis te maken. Het is een plek waar je thuis komt van je werk en waar ik mijn rust vind. Ik vind het ook erg belangrijk dat mijn huis er mooi uitziet en dat het huis iets vertelt hoe jij als persoon bent. Ik laat met mijn City Shapes zien dat ik van reizen houdt, ze staan voor de plaatsen waar ik al ben geweest en nog graag heen wil. 

 Wat is je mooiste reisherinnering?

Sinds kleins af aan droomde ik van Rome en dan vooral van het Colosseum. Mijn mooiste reisherinnering is een tour door het Colosseum in de avond. We hadden om 21.30 samen met een paar andere mensen een speciale tour door het Colosseum. Dit was erg bijzonder doordat je ‘s avonds niet tussen de grote mensenmassa liep maar juist met een klein groepje door het Colosseum, ik vond het prachtig. Mijn droom kwam uit!
Wat is je grootste aanbeveling voor toekomstige bezoekers van Rome?

Als je in Rome bent lijkt het wel of je terug gaat in de tijd. Je loopt als het ware in de geschiedenis, maar zelfs als je niet van geschiedenis houdt is Rome prachtig. 

Gezelligste wijk: De wijk trastevere is prachtig om te bezoeken.

Mooiste bezienswaardigheid: Qua bezienswaardigheden raad je het vast al, bezoek absoluut het Colosseum! Maar ook het Pantheon, Vaticaanstad en castel d Angelo. Er zijn eigenlijk zoveel mooie bezienswaardigheden in Rome dat ik ze niet eens allemaal kan opnoemen. 

Maar ga er vooral ook heen voor de vriendelijke mensen en het heerlijke eten!

Welk land zou je opnieuw willen bezoeken? Wat zou je hier graag willen ontdekken?

Ik zou graag Schotland nog een keer willen bezoeken. Ik ben in Edinburgh geweest wat echt een prachtige stad is, maar ik zou ook graag een keer naar de hooglanden willen. Schotland heeft iets mysterieus over zich en ik zou er zeker meer van willen zien. 

Jouw favoriete stad in 1 zin!

Rome is gewoon echt mooi en een aanrader voor iedereen! 

Waarom zou jij City Shapes aanraden?

Ik was echt ontzettend blij toen ik city Shapes ontdekte op het internet. Ze maken prachtige City Shapes en iconen. Het is een uniek accessoire in je interieur. Ik wordt er blij van als ik er naar kijk, ik raad  iedereen er één, of misschien wel meer, aan! 

Benieuwd naar meer? Maak jouw favoriete reisherinnering tastbaar met de Skylines van City Shapes .

Afrekenen

is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen

Items

Totaal 0,00

Afrekenen