0

Welke soorten City Shapes voor aan de muur zijn er?

Met een City Shapes voor aan de muur haal je een mooie eyecatcher in huis. Bijvoorbeeld omdat je trots bent op die ene stad, of omdat je mooie herinneringen hebt aan een vakantie in bijvoorbeeld Barcelona. Maar, welke soorten City Shapes zijn er precies? Kies je bijvoorbeeld voor een skyline, of ga je all out voor een wereldkaart? In dit blog laten wij je alle verschillende soorten City Shapes zien!

Skyline voor aan de muur

Wisten jullie dat onze Rotterdam skyline, de allereerste houten skyline was die wij hebben geproduceerd? Onze City Shapes bestaan uit ongeveer 9 tot 12 gebouwen, structuren en andere monumenten of kenmerkende plekken binnen een stad of gemeente. Zo zie je onder andere de Markthal en Erasmusbrug op onze skyline Rotterdam, en de Sagrada Familia op onze skyline Barcelona. 

Heb je jouw stad gevonden? Top! Dan gooi je er nog een eigen sausje over, door het formaat en het materiaal te kiezen, en of je de skyline met of zonder tekst wilt. Je keuzes hier zijn:

  • Formaat: 60 centimeter tot en met 165 centimeter
  • Materiaal: Populierenhout, eikenhout, notenhout en zwart mdf.

Bekijk hier al onze houten skylines!

Skyline Rotterdam noten

Houten wereldkaart voor aan de muur

Voel je jezelf een echte wereldburger? Dan is de houten wereldkaart voor aan de muur precies wat je zoekt. Onze wereldkaarten laten alle landsgrenzen duidelijk zien, monteer je makkelijk aan de muur met magneten en worden, net zoals al onze andere wanddecoraties, handmatig afgewerkt voor het beste resultaat. 

Ben je geen Handige Harry en wil je een makkelijke montage? Geen zorgen, onze DIY wereldkaarten zijn voorzien van een zelfklevende achterkant, in plaats van een magneetsysteem. Voor onze wereldkaarten heb je de keuze uit:

  • Formaat: 100 x 54 cm (DIY) 160 x 86 cm (M; magneet), 216 x 117 cm (L; magneet)
  • Materiaal: Eikenhout, notenhout, bamboehout, palissanderhout, populierenhout en zwart mdf.

Bekijk hier al onze wereldkaarten!

Eiken Houten Wereldkaart

City maps voor aan de muur

Houten city maps, of houten stadskaarten in het Nederlands, ontwerpen we op basis van de meest nauwkeurige geografische data. Door het houten ontwerp springen deze meteen in het oog, wat ze een echte eyecatcher maakt in vergelijking met een poster of plattegrond. Zo zie je ook iedere steeg, rotonde en rivier extra nauwkeurig, wat in het juiste licht als een soort 3D-effect overkomt. 

Iedere stad heeft een kenmerkende plattegrond, of het nu de vestingwerken van Brielle of de grachten van Amsterdam zijn. Zelfs de kleinste dorpen komen mooi en gedetailleerd naar voren in onze houten stadskaarten voor aan de muur. Voor onze stadskaarten heb je de keuze uit:

  • Formaat: 30 x 40 cm (S), 50 x 70 cm (M), 100 x 75 cm (L)
  • Materiaal: Eikenhout, notenhout en zwart mdf.

Bekijk al onze stadskaarten hier!

Houten stadskaart van City Shapes

Stadsiconen voor aan de muur

De Bossche Sint-Janskathedraal, de Groningse Martinitoren of de Zwolse Peperbus. Allemaal één voor één iconen van een stad, die je nu ook mooi aan de muur laat shinen. Soms is dat ene gebouw extra speciaal en verdient het gewoon een eigen plekje. Om die reden besloten we een aantal iconen wat extra in het zonnetje te zetten, met het eigen gedetailleerde design.

Naast de bekende Nederlandse iconen, vind je onder andere ook de Eiffeltoren, het Colosseum en de Sagrada Familia als aparte iconen op onze site. Staat jouw icoon er niet bij? Neem dan contact met ons op en we gaan voor je aan de slag om een eigen City Shape te realiseren! 

Bekijk al onze iconen

cityshapes-iconen-hout

Help! Mijn stad, dorp of icoon staat er niet tussen!

Schrik niet! We helpen je graag om ook jouw plekje in hout te vereeuwigen. Geen stad, dorp of icoon is te klein voor ons en daarom bieden we ook maatwerk aan. Wil je bijvoorbeeld de skyline van Wateringen? Of juist de stadskaart van Oldebroek? Stuur ons dan een mailtje naar info@cityshapes.nl en we kijken graag naar wat de mogelijkheden zijn! 

Afrekenen

is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen

Items

Totaal 0,00

Afrekenen