0

De Houten Wereldkaart: Een Unieke Wanddecoratie!

Ben je op zoek naar een uniek en decoratief item voor je interieur? Overweeg dan eens een houten wereldkaart! Deze prachtige kunstwerken zijn niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke ruimte, maar ze kunnen ook een gevoel van avontuur en ontdekking oproepen. In deze blogpost zullen we de charme en populariteit van houten wereldkaarten bespreken, en waarom ze een uitstekende keuze zijn om je huis mee te verfraaien.

Een wereldkaart als unieke muurdecoratie! Ben je ook gek op reizen en droom je vaak over gemaakte of te maken reizen? Dan is de houten wereldkaart van City Shapes echt iets voor jou. Traditioneel gezien versieren veel mensen hun huis met foto’s, schilderijen en posters, maar met onze houten wanddecoraties ben je een stuk unieker. Wat maakt onze wereldkaarten nou echt zo uniek?

Houten wereldkaart in noten van City Shapes

Uniek en Aantrekkelijk

Een houten wereldkaart is een uniek decoratief stuk dat je interieur direct karakter geeft. De natuurlijke schoonheid van het hout, met zijn unieke korrels en kleurschakeringen, voegt warmte en textuur toe aan elke kamer. De houten wereldkaart van City Shapes is met de hand gemaakt en kan verschillende houtsoorten en afwerkingen bevatten, waardoor je een stuk krijgt dat volledig uniek is en past bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Een Gespreksstarter

Een houten wereldkaart is niet alleen een decoratief item, maar ook een uitstekende gespreksstarter. Gasten zullen ongetwijfeld geïntrigeerd zijn door dit opvallende kunstwerk aan je muur. Het kan interessante gesprekken uitlokken over reizen, avontuur, en de verschillende plekken die op de wereldkaart worden weergegeven. Het kan zelfs herinneringen oproepen aan bijzondere reizen die je hebt gemaakt of inspiratie bieden voor toekomstige avonturen.

Educatief en Inspirerend

Naast het visuele aspect kan een houten wereldkaart ook educatief en inspirerend zijn. Het geeft je de mogelijkheid om meer te leren over de geografie van de wereld, verschillende landen, en hun culturen. Het kan ook dienen als een constante herinnering aan de schoonheid en diversiteit van onze planeet, en je inspireren om nieuwe plekken te verkennen en te ontdekken.

City Shapes Houten Wereldkaart

In 2016 introduceerden we de houten wereldkaart. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat onze wereldkaart echt de wereld over gevlogen zijn. Niet alleen door heel Europa, maar zelfs in bijvoorbeeld India en Australië!

Gelaserd uit de mooiste gefineerde houtsoorten, met schitterend detail en zeer eenvoudig zelf te monteren met ons magneet ophangsysteem. We schreven eerder al een artikel hoe het ophangen van een houten wereldkaart een fluitje van een cent is. Wat onderscheidt onze wereldkaarten van andere aanbieders?

  • Allereerst de kwaliteit en dikte. Wij gebruiken alleen topkwaliteit fineer en 100% PEFC gekeurd hout. Eiken, Noten, Bamboe, Palissander, Populieren en Zwart MDF zijn de beschikbare houtsoorten. Voor elk interieur hebben wij een passende houtsoort beschikbaar. Met onze 10mm dikke platen bieden wij tevens de dikste houtsoorten aan, waardoor de wereldkaarten veel meer body hebben.

Houten Wereldkaart noten in detail

  • Daarnaast ons unieke ophangsysteem, waarbij de kaart met magneten te bevestigen is en een stukje ‘zweeft’ van de muur. En tevens demontabel is, mocht het ooit nodig zijn voor een verhuizing of schilderklus.

Houten wereldkaart ophangen

Afrekenen

is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen

Items

Totaal 0,00

Afrekenen