0

Over City Shapes

Twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn. En, oja.. ze zijn ook nog de zoons van een meubelmaker! Combineer dat met liefde voor design en reizen. En tada.. City Shapes is geboren.

In de zoektocht naar een alternatief voor lege muren, saaie posters en oude schilderijen ontstond het idee voor City Shapes in de zomer van 2016. Toen kwamen we in aanraking met de ‘lasersnijder’, waarmee we unieke houten (wand)decoraties konden maken. Op deze manier konden we onze passie voor hout en design perfect vormgeven. Inmiddels werken we met een jong team vol enthousiasme dagelijks aan de mooiste creaties. Het leuke is dat we alles zelf ontwerpen en maken in Hoogvliet! Oftewel made in the Netherlands 😉

Bij City Shapes houden we van het ontdekken van nieuwe plekken. Onze shapes brengen een herinnering aan de muur van je favoriete plek, geboorteplaats of die ene onvergetelijke reis. Van iedere stad of plek kunnen wij iets moois maken!

Onze passie met hout is groot, want hiernaast maken we ook kasten op maat. Dit doen we met ons bedrijf Studio Qast. Door middel van een zelf gebouwde configurator is het mogelijk je kledingkast volledig naar wens samen te stellen. De maatkasten bestaan uit schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten.

Tim & Chris

In onze eigen werkplaats in Hoogvliet worden alle creaties gemaakt. Met behulp van de nieuwste lasertechnologie en ambachtelijke afwerking. Lokaal, duurzaam en met liefde!Afrekenen

is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen

Items

Totaal 0,00

Afrekenen