0

Houten Wanddecoratie

Houten Wanddecoratie

Sinds 2016 ontwerpen en maken we houten wanddecoraties! Met een passie voor design en hout. Alle wanddecoraties worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Hoogvliet. Met behulp van de nieuwste lasertechnologie, duurzame houtsoorten en verfijnde handmatige afwerking.

skyline Eindhoven eiken
Plattengrond Amsterdam hout
Westertoren eikenhoutonze producten


Skylines

Skylines

Herinner jij nog je citytrip naar Barcelona, Rome of Londen? Of ben je gewoon trots dat je een inwoner bent van Rotterdam, Utrecht of Breda? Dan mag een houten skyline aan de muur niet ontbreken in je interieur! Een unieke wanddecoratie die de zoete herinneringen of trots van die ene stad perfect omvangt.

Onze houten skylines bestaan uit de meest karakteristieke en geliefdste gebouwen en structuren uit een bepaalde stad. Noem je de Sagrada Familia, dan noem je Barcelona! Net zoals de Erasmusbrug Rotterdam is en de Domtoren Utrecht. Jouw favoriete stad, vereeuwigd in een houten skyline!

Houten Skyline Eiken
Houten Skyline
Houten SkylinesBekijk de Skylines


De Houten Wereldkaart

De Houten Wereldkaart

Je interieur moet er avontuurlijk uit zien, daarom is onze houten wereldkaart een decoratie bij uitstek! Of het nou in je woonkamer of boven je bed is, een blik op onze wereld van hout en je droomt direct weg.

Een wereldkaart aan de muur springt in het oog, zeker ook door het 3D-effect waardoor de kaart nog meer naar voren komt. Makkelijk te monteren met de bijgeleverde magneten, sjabloon en andere benodigdheden.

houten wereldkaart eiken
Noten Houten Wereldkaart
Palissander Houten WereldkaartBekijk de wereldkaarten


City Maps

City Maps

New York, Buenos Aires, Rotterdam en Amsterdam. Wat hebben deze steden gemeen met elkaar? Naast dat het allemaal mooie en grote steden zijn, hebben ze allemaal ook een unieke en herkenbare plattegrond van bovenaf. Daarom zijn onze unieke houten citymaps voor aan de muur een geweldige toevoeging voor iedere woonkamer!

Met uiterste precisie en aandacht kijken we naar de beste hoek voor de houten citymap, om zo de stad het beste tot haar recht te laten komen. Zo zie je op onze houten citymap van Wenen de Donau stromen, zijn de Amsterdamse grachten niet te missen en loopt de Maas perfect door onze houten citymap van Rotterdam!

Houten Citymaps
Houten City Map Amsterdam
Houten City MapsBekijk de City Maps


Houten F1 Circuits

Houten F1 Circuits

Voor de echte formule 1 liefhebbers onder ons! Houten F1 circuits voor aan de muur.

Deze lasergesneden circuits van Citys Shapes zijn zeer gedetailleerd en worden op maat gemaakt. Met hun prachtige silhouette dienen deze houten circuits als wanddecoratie aan de muur, dit is een stoer alternatief voor een schilderij, wandtekening of poster. De circuits zijn duurzaam geproduceerd en te koop in de volgende houtsoorten: eikenhout, notenhout en MDF.

Wij van City Shapes bieden een ruime collectie van de de meest bekende en uitdagende racebanen ter wereld, enkele voorbeelden hiervan zijn: het circuit van Zandvoort, circuit Circuit Spa-Francorchamps, en het circuit Red bull ring

Daarnaast is zijn de circuits van hout een geweldig cadeau voor de echte Formule 1 fans en racefanaten. Je geeft ze hiermee een uniek geschenk!

cityshapes-houten-circuits
Zandvoort zwart hout
Circuit Zandvoort in verpakkingBekijk de Circuits


Geometrische dieren - Wild Shapes

Geometrische dieren - Wild Shapes

Take a walk on the wild side!

Wist je dat we naast onze houten skylines ook geometrische dieren maken? De houten dieren van Wild shapes bieden de mogelijkheid om die kale muur op te fleuren. Deze unieke muurdecoratie is laser gesneden en hierdoor zeer gedetailleerd. De geometrische dieren van hebben een stoer uiterlijk en geven een mooi diepte effect op de muur. De dieren zijn een echte eyecatcher voor in huis en is een prachtig alternatief voor  een schilderij, wandtekening of poster.

De laser gesneden dierenkoppen zijn duurzaam geproduceerd en te koop in de volgende houtsoorten: eikenhout, notenhout en zwart MDF.

 
shop hier de Wild Shapes


Afrekenen

is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen

Items

Totaal 0,00

Afrekenen